Post by nattmosmalashy on Mar 14, 2022 2:20:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lords Mobile: Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lords Mobile: Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες glitch πετράδια ▞▞▞
▞▞▞ Lords Mobile: Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Καλό παιχνίδι, απαιτεί να ξοδέψεις κάποια χρήματα για να αναπτυχθείς με ταχύτερους ρυθμούς. Το παίζω από την περασμένη εβδομάδα και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό.
πολλές καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια του kvk (
Γεια σας παίκτες! Έχω αφιερώσει μόλις ένα χρόνο σε αυτό το παιχνίδι. Ήταν μια μαθησιακή εμπειρία, αλλά εδώ είναι η αληθινή μου κριτική. Έχουν γίνει αρκετές ενημερώσεις. Μερικά καλά, αλλά ειλικρινά δεν τα κατάφεραν. Εκτός αν είστε (ελίτ). Άκα φάλαινα. Έχω ξοδέψει μερικές φορές 200 το μήνα και δεν μπορώ να συνεχίσω. Επίσης, οι παίκτες χρησιμοποιούν ρομπότ που ανιχνεύουν την πτώση της ασπίδας σας καθώς με λεηλάτησαν ξανά και ξανά οι παίκτες με αυτήν την τεχνολογία. Προς το παρόν έχασα όλα όσα δούλεψα. Μην σπαταλάτε το χρόνο ή τα χρήματά σας
Lords Mobile: Tower Defense Strategie pma
Τι θα λέγατε λοιπόν για ανταμοιβές για μακροχρόνια αφοσίωση IGG; Τα πράγματα που κάναμε με τον δύσκολο τρόπο είναι εύκολα τώρα και η έρευνα αντιμετωπίζει έναν τοίχο από τόμους. Τελικά 5 χρόνια δεν ήταν και πολύ καλό. Εξακολουθώ να μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά με την πρόοδο πλέον να είναι πολύ περιορισμένη σε όλα εκτός από τον μεγάλο προϋπολογισμό, μπορεί να αποσυρθώ πριν από πολύ καιρό.
Lords Mobile: Tower Defense Παιχνίδια στρατηγικής aylu
Εεεεεεεεεε μαπα
Αυτό το παιχνίδι σας καθηλώνει αμέσως. Μου αρέσει το πώς μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια που μειώνει γρήγορα και αποτελεσματικά την κατασκευή, κλπ που απαιτούν χρόνο.
Έβαλα αξιολόγηση για να πάρω τα rewards
Μια χαρά
Σχεδόν ένα χρόνο τώρα παίζοντας αυτό το παιχνίδι, είναι ψέμα όταν λένε ότι το F2P θα αυξηθεί τελικά στο 1b, χωρίς να αγοράσει τίποτα, είναι εξαιρετικά αδύνατο. Αυτό το παιχνίδι είναι για μεγάλους ξοδευτές, όσους μπορούν να ξοδέψουν 100.000 $ προς τα πάνω, μόνο τότε θα απολαύσετε αυτό το παιχνίδι. Το F2P μπορεί να παίξει ακόμη και 5 χρόνια χωρίς σημαντικές εξελίξεις, αλλά το P2P μπορεί να φτάσει στο μέγιστο μέσα σε ένα μήνα... το κυνήγι τεράτων, η συγκέντρωση κ.λπ. δεν σημαίνει τίποτα γιατί δεν θα μεγαλώσεις να το κάνεις. Τα συμβάντα απαιτούν από εσάς να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας επιταχύνσεις και rss, και οι ανταμοιβές είναι πολύ λιγότερες
είναι έτσι και έτσι
Αγαπήστε το παιχνίδι. Το μειονέκτημα είναι ότι, είναι αμοιβή για να παίξεις το παιχνίδι. Μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε ως ελεύθερος παίκτης, ωστόσο, σας φέρνει σε μειονεκτική θέση έναντι άλλων παικτών.
το λατρεύω γιατί είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας που μπορείς να ενσωματώσεις το δικό σου μονοπάτι στην ιστορία. Επίσης επειδή είναι ένα πολεμικό παιχνίδι βασισμένο στην ηλικία των midevil. Επίσης, μπορείτε να επιτεθείτε σε πόλεις άλλων ανθρώπων όπως έκανα μόλις πριν από ένα δευτερόλεπτο και κέρδισα, γι' αυτό προτείνω το Lords Mobile. Και κόστισε 0 £ για το παιχνίδι. <3 (:
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, το αγαπημένο μου παιχνίδι. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα, μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να συνδεθείτε, πραγματικά ενοχλητικό, διορθώστε το
Lords Mobile: Tower Defense Strategie cqv
Ένα καλό παιχνίδι με σταθερή ανάπτυξη ισχύος
Παίζω λίγο περισσότερο από ένα χρόνο τώρα. Στην αρχή είναι διασκεδαστικό αλλά μετά από μερικές εβδομάδες αν δεν ξοδέψεις χρήματα πρέπει να περιμένεις μέρες για έρευνα και κτίρια. Τότε τα δισεκατομμύρια παίκτες θα έρθουν και θα σας συντρίψουν, ώστε να πρέπει να θωρακιστείτε όταν είστε εκτός σύνδεσης. Μια 24ωρη ασπίδα κοστίζει 1000 πετράδια. Τα παρατάω, είναι πολύ ακριβό και τα bots έχουν καταστρέψει το παιχνίδι. Η ασπίδα σας πέφτει και τα bots το μαζεύουν αμέσως και χάνετε τα πάντα. Τα στρατεύματα T3 στο καταφύγιο, τα T4 μου νεκρά για πάντα. Το παιχνίδι θα τελειώσει σύντομα
Έχω ήδη αυτό το παιχνίδι, αλλά συνεχίζει να μου δείχνει προσθήκες Και επίσης οι προσθήκες είναι ψεύτικες. Αυτό δεν είναι το πραγματικό παιχνίδι! Σταματήστε τη διαφήμιση παρακαλώ! Έχετε περισσότερους από ένα εκατομμύριο παίκτες! Βλέπω τον παγκόσμιο χάρτη
Καλό του παιχνίδι
Δεν μπορώ να μπω στον λογαριασμό μου για μέρες. Λειτουργεί σαν τη φόρτωσή του, αλλά μετά δεν κάνει τίποτα. Το Uninstalled προσπάθησε να το εγκαταστήσει ξανά και τώρα δεν το κάνει καν.
μέτρο
Οι Κινέζοι έχουν ένα bot για έλεγχο αδράνειας και ασπίδες... Τρομερή δουλειά από την IGG που έχει το παιχνίδι. Το διέγραψε αμέσως. Κανένα δεν είναι ασφαλές. Καλύτερα να το αφαιρέσετε από το playstore γιατί το παιχνίδι έχει χαλάσει. Δεν αξίζει καν να διαβάσετε την περιγραφή του παιχνιδιού. Με χρήματα είσαι το αφεντικό σε αυτό το παιχνίδι...
Xalia control kai halia gameplay
Καλό Ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι που χρειάζεται σχέδια για να χτίσει και να αναπτύξει δύναμη που χρειάζεται προσπάθεια και σκληρή δουλειά για την πραγματική συγκομιδή Φοβερές ενημερώσεις Θαυμάσιο Βλέπω ότι έχει ένα λαμπρό μέλλον της εύχομαι επιτυχία και πρόοδο. Σας ευχαριστώ όλους
Τι διάολο IGG . κάθε ενημέρωση αντιμετωπίζουμε πρόβλημα σύνδεσης. Το παιχνίδι για περισσότερες από 4 ώρες εμφανίζει ενημέρωση δεδομένων. αλλά δεν μπόρεσα να συνδεθώ στο παιχνίδι. στέλνω το mail για το κέντρο βοήθειας igg. αλλά δεν απάντησαν 🤒🤒
Παίζω λίγο μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας, χρειάζεται να ανέβει επίπεδο και vip cap. Και ειλικρινά το igg έχει γίνει άπληστος. Οι ανταμοιβές συντήρησης είναι φρικτές τώρα σε σύγκριση με αυτό που ήταν.
Πολύ εθιστικό. Τρίψιμο και χρονοβόρο. Συμβαίνουν πολλά.
Ξεκινά ως ένα πολύ εθιστικό παιχνίδι, αλλά καθώς συνεχίζεται, διαπιστώνω ότι χρειάζεστε περισσότερη υπομονή για να κάνετε το ίδιο πράγμα που μπορεί να γίνει βαρετό σε μερικούς ανθρώπους, αλλά προς το παρόν είναι εντάξει. το παιχνιδι ομως..
Αυτό το παιχνίδι είναι τέλειο, αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι ασπίδες του κάστρου κοστίζουν πολύ στολίδι αν μπορούσατε να μειώσετε την τιμή του πολύτιμου λίθου, το παιχνίδι θα ήταν επαγγελματίας
Ittle Dew הרפתקאות nwm
Πληρωμή για να κερδίσεις, αλλά πολύ εθιστικό. Μακάρι να ήταν πιο φιλικό με παίκτες χαμηλού προϋπολογισμού.
Το μέλλον της αυτόματης χρήσης είναι πολύ καλό.Συνολικά πρέπει να κάνετε το παιχνίδι πιο κατάλληλο για τους ελεύθερους να παίζουν άτομα!
Lords Mobile: Tower Defense Strategické wasn
Πόσο ενημερώσεις, μπορώ πια... θα ήθελα να παίξω... το παιχνίδι...!!! Πώς να το κάνετε αυτό χωρίς να σταματήσετε το παιχνίδι!!!
Παίζω αυτό το παιχνίδι για πάνω από ένα μήνα. Έχω φτάσει στο απαιτούμενο επίπεδο 11 για την πληρωμή συμβολικών πριν από λίγο καιρό και δεν το έλαβα ποτέ. Τους ρώτησα σχετικά και δεν έλαβα ποτέ απάντηση. Το ίδιο το παιχνίδι δεν είναι κακό, απλά λίγο δύσκολο να το παίξεις σε κινητό. Υπήρχαν κάποιες ενέργειες που δεν μπορούσα να καταλάβω. Επειδή δεν έλαβα τα διακριτικά μου, έχω διαγράψει αυτό το παιχνίδι από το τηλέφωνό μου. Αν δεν λάβω απάντηση, θα το διαγράψω και από τον υπολογιστή μου.
Συγχαρητήρια Αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο
έτσι σχετικά με αυτό το παιχνίδι ... αν δεν πρόκειται να πληρώσετε ένα χρηματικό ποσό τότε είναι σχεδόν άσκοπο. Για αρχάριους είναι σχεδόν κόλαση γιατί μετά από κάποιο lvl θα δέχεστε επίθεση καθημερινά και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι 'αυτό. Συνοψίζοντας, δεν επιτρέπει στους νέους παίκτες να μπουν βαθιά σε αυτό το παιχνίδι γιατί όλοι οι παίκτες του p2w θα σας καταστρέφουν κάθε φορά. δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να αναπτυχθεί
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ εθιστικό!! Δεν μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα και να φτάσετε πολύ μακριά, χρειάζεται λίγο περισσότερο
Lords Mobile: Tower Defense Strateške igre yhq
πολύ καλά...
Πού είναι το update που γράφει το παιχνίδι και δεν με αφήνει να παίξω;