Post by nattmosmalashy on Mar 14, 2022 2:35:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toontastic 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toontastic 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ генератор на кодове всички ▞▞▞
▞▞▞ Toontastic 3D 2022 version ▞▞▞
Няма актуализации
Toontastic 3D Utbildning fgk
Toontastic 3D Образователни ozb
Хубава игра 👍. Причината, поради която му дадох 3, защото отнема цяла вечност, за да се напълни 😐
Браво! Защо не актуализирате това приложение, това приложение не се поддържа на цял екран в устройството. Така безгрижен отговор от Google!
Трябваше да има контрол върху изразите.
малко е скучно, защото има таймер там и това е само за 2-ри или 3-ти клас, но бих го желал, ако нямаше таймер, ако може да бъде за всеки, винаги можете да получите друга игра, но, малко ми хареса.Тази игра е добре, но не е толкова забавна и хубавото на тази игра е, че няма изскачащи реклами
ОБИЧАМ го МРАЗЯ
Наистина е забавно, въпреки че ви дава малко време да направите филма си за всяка част и получава този бъг, който замръзва
Чудесно е! Харесвам го.. но героите не могат да седят, да лежат.. не могат също да внасят характер в него. Направете го по-гъвкав. Благодаря.. ако всичко е оправено, ще дам 5 звезди
Приложението казва, че историята се експортира в библиотека със снимки. Но файлът го няма никъде в телефона ми. Мисля, че изтеглянето не работи за актуализираните версии на Android.
Работеше страхотно на chromebook, но остана на моя модел samsung J7 2018.
Nyc, но поставете някакво действие за героя, когато докоснем някакви обекти в сцената, например ако направим дупка, след това накарайте героя да падне по този начин
Обичам това приложение, правя добре с видеоклипове с него, но моля, дайте актуализация за тези игри, имам предвид нещо ново като залепване на нарисуван обект изцяло върху герой.
Това приложение има много приятен потребителски интерфейс, но записва външния глас, така че анимацията има външен звук. Надявам се Google LLC. Ще го ремонтира.
Хубаво приложение само за герои, а не за движения и глас
Ако можем да добавим фон и герои от галерията, това приложение ще бъде супер.
Animal Kingdom: Coin Raid Macəra ydi
Харесвам го, но направи режим, в който можете да превъртате назад, когато филмът се възпроизвежда и да можете да превъртате нагоре и надолу, когато сте в кредитите
Добър за мемове, но не и за анимиране
героите, които сте поставили за нас, са добри, но би трябвало да е по-лесно да правим повече в същия формат.
Играта е толкова добра! Щяхме да играем тази игра във 2-ри клас и много се забавлявахме. Но имам 3 предложения, само за да направя играта малко по-готина. Може би бихме могли да имаме начин да копираме и поставяме снимки! И ми се иска, ако правите своя собствена карта, да можете да я разширите, така че да е нещо като другите карти, където можете да се движите и да имате по-голямо пространство. И също така ми се иска да ни позволят да смесваме цветове и понякога да добавяме нови цветове. Това са само предложения, но играта е добра!
Не можете да накарате героите да правят неща, като например да не могат да контролират движението си като сядане, скачане, лягане и т.н., не могат да променят емоциите си и не могат да правят пауза между търкалянето и търкалянето също е кратко. Но ще им отдам чест за отличната графика. Моля, работете върху това
На телефона си продължавам да се опитвам да експортирам видеото си, но той продължава да казва culdent export
Приложението е страхотно и ми хареса толкова много, но проблемът е, когато експортирате видеото във фотогалерията, не мога да видя в моята фотогалерия. Искам решение за това
Сривове по време на стартиране Изглежда добре, но няма да работи на chuwi hi12. Редактирането стигна до бял екран, ОК. Тук няма какво повече да се каже
Невероятно, можете да създавате, проектирате и наименувате свои собствени герои и можете да изберете своя фон или дори да направите свой собствен! Тогава сте готови за вашите филмови сцени, те могат да бъдат до 15 секунди. След това, след като приключите със сцените си, можете да поставите музика във фонов режим! Можете също да добавите още сцени (по избор). След като приключите със сцените си, можете да наименувате филма си и можете да кажете, че е произведен с вашето име или каквото искате! Забавлявайте се, гледайки собствен филм!! Много препоръчвам това приложение!!!!
Toontastic 3D Pendidikan exgz
Не знам . бих се радвал, ако позите и израженията се променят. Въпреки това графиката е страхотна.
Qko e kato za razvlechenie
Тази игра е много хубава. Толкова ми хареса тази игра, но имам нужда от промяна, моля, направете тази промяна, ако ви харесва 🤗😊 Моля, добавете опция „Изберете от галерията“, когато изберем фона/настройката. Иначе приложението е много хубаво 🤩🤩🤩
Браво на Motorola. Гадно Motorola експериментира, че аз съм флагманът вместо техните странични телефони... и нарече телефоните на объркващо, ако едно име в сравнение с други на Lenovo Motorola компанията не се е справило добре, откакто was.plain moto.regaurdless.motorola все още прави всичко зарядни за всички телефони и портове за зареждане
Гадно е, че не можете да направите своя собствена история, не изтегляйте и не губете времето си.
това е добро приложение, за да направите картонената си кутия с история, обичам това приложение
Мразя го, мразя го, защото дори не мога да вкарам гласа си в него всичко, което ми позволява да правя, е да преместя героите си и да избера настройка
Toontastic 3D Educativi ynr
Страхотно, но не ми позволи да експортирам toon в библиотеката. Благодаря
Наистина добро приложение за анимация, но мразя факта, че звукът закъснява през цялото време.
Мразя го, не мога да го изтегля, не мога да бъда режисьор, имам моя wifi, моля, поправете играта си, семейството ми винаги играе на филмов производител, но те казаха, че съм режисьорът, така че ми казаха, че трябва да го изтегля и е ужасно нелепо нелепо