Post by nattmosmalashy on Mar 14, 2022 2:45:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cinema 14: Thrilling Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cinema 14: Thrilling Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ viac zdrojov hack ▞▞▞
▞▞▞ Cinema 14: Thrilling Mystery 2022 version ▞▞▞
Túto hru proste milujem! Príbeh je pútavý Art Is Beautiful, v skutočnosti je to strašidelné a je to veľmi náročné! Milujem túto hru a nemôžem sa dočkať ďalšej aktualizácie!
Dobrá hra, ale PROSÍM vložte návod v angličtine!! Momentálne je to všetko v Japonsku a mám taký problém hrať hru, pretože nerozumiem rôznym metrom a pokynom!,
Dobrá hra...s potenciálom
Úžasná hra!
Táto hra je určená výhradne na platenú hru, ale vďaka reklame na pozeranie si ju sprístupníte zadarmo. Hranie je pre mňa jednoduché. Navyše má svoj vlastný príbeh veľkých záhad.
不错,满有挑战性的游戏
Strašidelná zábava a super efektné
dosť strašidelné
Nemôžem nájsť prístupový kód je kapitola 5 Skúsil som všetko, je tam chyba?
Cinema 14: Thrilling Mystery Dobrodružné upc
Páčilo sa mi jumpscare
Pomôžte mi, nemôžem nájsť cestu von. Uviazol som v tvojej vzácnej hre. P R E T E R N I T Y.
som z Malajzie. Milujem túto hru tak veľmi, ale zasekol som sa pri kapitole 4. prosím pomôžte😭🙏
Táto hra sa mi veľmi páči, ale problém je v tom, že je príliš oneskorená. Nemôžete nájsť spôsob, ako znížiť oneskorenie, aj keď ste pripojení na internet. A tiež reklamy v každej kapitole, čo je, to ma hnevá, aby som bol úprimný. Dokážete nájsť spôsob, ako tento problém vyriešiť, aj keď je váš telefón lacným typom zariadenia?
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
Milujte túto hru, je pútavá a dej vás núti žiadať viac (。^▽^。)♡
Sudah sampai, kapitola 5, sampai samuanya sangat bagus, horornya dapet, dan beda dengan misteri escape lainnya yang biasa2 aja, tapi kalau ini luar biasa dan uni. Untuk story nya sangat bagus, meskipun horor tapi kayaknya ceritanya bakal sedih.Saya mau kasih saran dibagian memilih jawaban, saya belum sempat baca pilihannya apa saja tapi wktunya sudah habis akhirnya terpilih jawaban otomatis, bagusnya diperpanjang sedikit wktunya untuk kitita memilih jawaban. Kurang lebih itu saja. Ďakujem.
Menšia sila reklamy, pretože sa ani nemôže správne načítať
Táto hra je veľmi dobrá, ale reklamy sú otravné, naozaj sa nemôžem sťažovať, pretože táto hra je zadarmo. Príbeh je skvelý, výtvarný štýl dobrý a hororový aspekt hry tiež celkom dobrý, miestami som mal nervy.
Som v časti v prvej kapitole, kde môžete buď nájsť zámky alebo zablokovať dvere, nemohol som nájsť tretí zámok, takže som sa rozhodol reštartovať a zablokovať dvere, ale nemôžem ani o život prísť na to, ako posunúť stoličku bez ohľadu na to, čo robím, jednoducho ma zatlačí doľava a reštartuje sa, prosím, pomôžte a vysvetlite.
Milujem hru.Skákačky ma vždy dostanú, aj keď očakávam, že sa to stane. Ale zasekol som sa pri kapitole 2 a čítam recenzie, ktoré napísali všetci ostatní. Keď si povedal, že sú na písacom stole, stále som sa obzeral, ale nemohol som to nájsť. môžete mi pomôcť, prosím.
skvelá hra
Hru som nemohol hrať, pretože ma z nej vždy vyháňa!!! Neviem prečo, ale chcel by som, aby ste to skontrolovali, pretože to nemôžem hrať
Táto hra je na ďalšej úrovni omg super, veľmi sa mi páči...
Táto hra je úžasná!! Naozaj to milujem!!
Toto je naozaj skvelá hra. Miloval som na tom všetko. Ale....je tu jeden problém-veľa padá. Kedykoľvek použijem talizman na návrat do kina, zrúti sa. Stáva sa to veľa. Nemyslím si, že je problém s mojím telefónom (2 gb ram a je celkom nový, navyše hrám v strednej kvalite). Prosím opravte to, niekedy ma to poriadne rozčuľuje...
Nech sa páči
Nemôžem to prehrať, stále to padá vždy, keď to otvorím. Ale vyzerá to tak zaujímavo a dobre, takže si to chcem zahrať. Prosím opravte to alebo je to len môj telefón. BTW túto hru som našiel na kissanime z chatu tvorcov a je inšpirovaná anime Shiki
Cinema 14: Thrilling Mystery Adventure mqwd
Príliš veľa dialógov, cez ktoré musíte klepať, a potom viac náhodného klepania na obrazovku. Pomalé a nudné.
Príliš veľa na čítanie, málo hrania
Nemám rád hororový žáner, ale mám rád hádanky, tak som to vyskúšal. Skákačky sa mi stále stavali do cesty, keď som sa pokúšal robiť veci (o čom si myslím, že je zmysel). Ale to, čo ma prinútilo povedať, že nie, bolo, keď sme zrazu mali asi 3 metre na sledovanie, zatiaľ čo sme sa pokúšali pohybovať. Nezaoberám sa tým, keď aj tak neustále strácam na quick time eventoch
Milujem túto hru tak veľmi! Prosím, urobte viac
Pomôž mi. Moje srdce uviazlo v tvojej drahocennej hre.
no dobrá hra
Cinema 14: Thrilling Mystery Piedzīvojumu spēles mjil
Zatiaľ si hru užívam, párkrát ma dostali dobré skoky. milujem to
Cinema 14: Thrilling Mystery Przygodowe hsff
Je to zábava
Dobrá hra, ale doplnky zabíjajú túto aplikáciu.
Time Surfer Arcade eyz